Színpadtechnika

Fedések, alumínium hídrendszerek

Cégünk a holland Prolyte cég termékeit használja színpadfedések és hídrendszerek kivitelezéséhez. Kínálatunkban háromszög és négyszög keresztmetszetű elemek is rendelkezésre állnak. Színpadfedéshez elsősorban az MPT rendszert használunk 8×8 m, 10×8 m és 12×10 m méretben, maximum 7,5 m magassággal, 4 vagy 6 lábon elhelyezve. Az ennél nagyobb méretű fedésekhez az ST rendszer elemeit alkalmazzuk. Valamennyi elem TÜV minősítéssel rendelkezik.

Motorok

A hídszerkezetek mozgatásához 1 tonna teherbírású Prolyft motorokat használunk. Minden eszköz éves felülvizsgálaton esik át a gyártó cég szakszervizében.

Színpadrendszer

A német Schnakenberg cég Nivoflex elemei a legmegbízhatóbb megoldást jelentik az állítható magasságú, alumínium szerkezetes színpadok kivitelezésénél. 2×1 méteres elemi 0 és 220 cm magasság között fokozatmentesen beállíthatók. Teherbírásuk 750 kg.

Egyszerűbb igények kielégítéséhez acél, vagy faszerkezetes színpadelemeket is használunk. A színpadok felületét igény szerint balettszőnyeg vagy padlószőnyeg borítással is ellátjuk.