Hangtechnika

 

 

Riedel

SYMPHOTEC

 

Az általunk ajánlott hangtechnikai eszközpark lehetővé teszi, hogy a legmagasabb minőségi és megbízhatósági igényeknek megfelelő rendszert kínáljunk megrendelőink részére, elérhető áron.

PA és Monitor rendszer

Cégünk az amerikai Apogee Sound International AE szériás professzionális hangfalait használja, mind a front, mind a monitor rendszerek kiszolgálására. Ezek a hangsugárzók a világ legnagyobb zenei eseményeinek, koncerteknek, gálaműsoroknak állandó eszközei. Az AE széria, a processzált jelfeldolgozásnak köszönhetően, alkalmas a legmagasabb minőségi igények kielégítésére. Tervezésekor elsődleges szempont volt a klasszikus-akusztikus zene igényeinek való legmagasabb szintű megfelelés.

Keverőpultok

Kínálatunkban megtalálható a Yamaha cég digitális keverőinek szinte teljes választéka, (01V96, M7CL48, DM2000, PM5D) A Yamaha digitális keverőpultjai a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik, a gyártó az eszközök szolgáltatásait folyamatosan fejleszti. Megrendelőink számára mindig a legfrissebb szoftverrel ellátott eszközöket ajánljuk, de igény esetén lehetőség van a “downgrade”-re is, bármelyik előző verzióra.

A Bálvány Kft. Magyarországon elsőként használta, már a megjelenés évében, a DM2000 típusú keverőt, melyet elsősorban stúdió célokra fejlesztettek, de kiváló minősége és sokoldalú szolgáltatásai (96 csatorna, 96kHz/24bit jelfeldolgozás, valós surround keverés és effektek) révén hamar népszerű lett az élő zenei felhasználók körében is. Jelenleg is mi vagyunk az egyetlen magyar cég, akinél ez a típus bérelhető.

Digitális csoportkábel

A német Riedel cég a digitális médiahálózatok vezető világcége. Termékei a legmegbízhatóbb és legsokoldalúbb hálózatok kialakítását teszik lehetővé. A Rocknet 300 rendszer kifejezetten az élő zenei alkalmazások számára készült, csúcsminőségű AD-DA konvetrerekkel, redundás tápegységekkel és redundáns hálózati kialakítással, a “bombabiztos” működés érdekében. Használatával az érzékeny analóg rendszerek valamennyi hátránya kiküszöbölhető (elektromágneses érzékenység, tirisztorzaj, hálózati zavarok, stb).

SYMPHOTEC

Az évek során felgyülemlett tapasztalatainkat a műszaki fejlesztések területén is hasznosítjuk. 1999-ben kezdtük meg egy, nemzetközi szinten is egyedülálló, speciális mikrofonrendszer fejlesztését, melyet SYMPHOTEC márkanéven vezettünk be a szakmai piacra. A kitartó és következetes marketingmunkának köszönhetően ma már valamennyi földrészen van márkaképviselőnk.