Rólunk

Üdvözöljük a Bálvány Kft. oldalán! 

Fő tevékenységünk: kulturális rendezvények műszaki kivitelezése.

Különböző rendezvények hang- fény- és színpadtechnikai kiszolgálását, valamint a fesztiválok berendezésének (faházak, elárusító asztalok, mobil toalett stb.) szolgáltatását végezzük.  Igényes zenei koncertek, színházi előadások és speciális igényű produkciók teljes körű műszaki kivitelezését vállaljuk. Saját technikánk alkalmas a kisméretű, kamara produkciók kivitelezésétől a nagyszabású szabadtéri koncertek lebonyolítására is.

Az országban egyedülálló kiállítási installációs (mobil faházas) rendszerünk rendelkezik a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal típus engedélyével. A különböző fesztiválok berendezéseinek kivitelezést teljessé téve ideiglenes elektromos- és vízellátó rendszerek telepítését is vállaljuk. A műemléki és esztétikai szempontokból kiemelt rendezvényeken ezek a mobil faházak kerülnek felállításra.

Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünk által kivitelezett rendezvények, kategóriájukban, nemzetközi szinten is az elismerten legmagasabb színvonalúak közé tartoznak. Referenciáinkat itt tekintheti meg.

Reméljük, Önt is a megrendelőink között tudhatjuk majd!