Bemutatkozás

Cégünk fő tevékenysége: kulturális rendezvények műszaki kivitelezése.

1995. évi alapításunkat követően folyamatosan bővülő kapacitással végezzük különböző rendezvények hang- fény- és színpadtechnikai kiszolgálását.  Igényes zenei koncertek, színházi előadások és speciális igényű produkciók teljes körű műszaki kivitelezését vállaljuk.
Saját technikánk alkalmas a kisméretű, kamara produkciók kivitelezésétől a nagyszabású szabadtéri koncertek lebonyolítására.

Az évek során felgyülemlett tapasztalatainkat a műszaki fejlesztések területén is hasznosítjuk. 1999-ben kezdtük meg egy, nemzetközi szinten is egyedülálló, speciális mikrofonrendszer fejlesztését, melyet SYMPHOTEC márkanéven vezettünk be a szakmai piacra. A kitartó és következetes marketingmunkának köszönhetően ma már valamennyi földrészen van márkaképviselőnk.

Az országban egyedülálló kiállítási installációs (mobil faházas) rendszerünk rendelkezik a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal típus engedélyével. Fesztivál installációs kivitelezést teljessé téve ideiglenes elektromos- és vízellátó rendszerek telepítését is vállaljuk. A műemléki és esztétikai szempontokból kiemelt rendezvényeken ezek az épületek kerülnek felállításra.

Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünk által kivitelezett rendezvények, kategóriájukban, nemzetközi szinten is az elismerten legmagasabb színvonalúak közé tartoznak.

Reméljük, Önt is a megrendelőink között tudhatjuk majd.Elnyertük első pályázatunkat, mely 2010 október 1-től november 30-ig tart. Az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával technológiai fejlesztésbe kezdtünk. Az elnyert összeget főként modern hangtechnikai eszközök beszerzésére, az ügyfeleink professzionálisabb, világ színvonalú kiszolgálásra fordítjuk.